ronaldo t-shirt barn [Men] vad jag kommer att säga

ronaldo t-shirt barn [Men] vad jag kommer att säga är att lika mycket som jag hatade resultatet, jag hatade eller ogillade Sergio för hans ögonblick som jag trodde att jag skulle göra.

Se detta inlägg på Instagram
Ett inlägg delat av Rio Ferdinand (@rioferdy5)

”Jag tror att hur ödmjuk och nedkyld han verkar spelar en stor roll, men lika mycket, eller mer, är hur mycket jag respekterar honom som fotbollsspelare. Han är en av de hårdaste anfallarna jag någonsin har markerat.

”Han var direkt när han hade bollen. Asa försvarare, han hade dig alltid på kanten och du var tvungen att ha total koncentration för att se till att du visste var han var hela tiden.

”Rivaliseringar som läggs åt sidan för ett ögonblick, Sergio Aguero är en av de bästa PL-anfallarna genom tiderna, inga tvivel. [Han] ryckte PL-trofén under näsan på mig, men respekt när det gäller respekt! Lycka till i framtiden. ”

Agueros arv
Argentinarens sista strejk mot QPR fotbollströja barntog hem en första topptitel för City sedan 1968 och även om skador har hållit tillbaka Agueros framsteg de senaste åren har hans bidrag till klubben varit ovärderligt.