manchester united babykläder ”Det [intresset från

manchester united babykläder ”Det [intresset från Barcelona] är ännu inte konkret,” sa Blakborn till Voetbal international på den unga försvararen, som var med i fem Champions League-matcher den här säsongen.

”De har inte officiellt rapporterat till mig eller Ajax. Men information har lämnats tidigare. Sergino är en av ytterbackarna i Europa som de följer. Han är ett alternativ om Nelson Semedo lämnar. Men jag tror att Sergino är ett alternativ för fler klubbar.

”Bayern München vill fortfarande ta Sergino från Ajax, men för närvarande är båda parter fortfarande långt ifrån varandra. Vi kan inte göra något åt det i nuläget.”

Även om Dest kan bli föremål för ett budkrig mellan europeiska jättar, har han redan varit i centrum för en internationell dragkamp, där Nederländerna har kontaktat honom om att eventuellt byta lojalitet från USA – ett erbjudande som han sedan avböjde.

Samtidigt har han ännu inte tagit en vinnarmedalj i sin karriär. Även om Ajax var toppen av Eredivisie-tabellen fotbollströjor med tryck när den först sköts upp på grund av coronaviruset i mars, förklarades kampanjen slutligen ogiltig, utan mästare, uppflyttning eller nedflyttning.