ronaldo tröja barn Samuel Iling-Junior har

ronaldo tröja barn Samuel Iling-Junior har bekräftat sin avgång från Chelsea när hans övergång till Juventus närmar sig slutförandet.

16-åringen hade redan tränat med Serie A-giganterna sedan juli men hans kontrakt är ännu inte bekräftat.

Chelsea hoppades till en början övertyga Iling-Junior att stanna kvar på Stamford Bridge genom att erbjuda honom sitt första proffskontrakt, men fruktade att förlora honom efter att Bianconeri gick med i loppet för att landa honom i maj.

Artikeln fortsätter nedan
Redaktörens val Messi kan sätta långsamma PSG-start bakom sig med huvudrollen mot Real Madrid ”De kommer att se vilka vi är!” – Cancelo, Dias, Bernardo och Ederson återvänder till Benfica-Sporting-rivaliteten med Man City. En positionsbyte och chattar med Rangnick – Hur Sancho hittade sin form i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Kommer ex-Man City wonderkid bli ’den nya Sancho i Dortmund?
Franska giganterna Paris Saint-Germain var en av de främsta utmanarna att värva yttern, medan Bayern München, Ajax och Schalkeweralso rapporterade att de var intresserade av honom.

Den engelske U-17-landskampen billiga fotbollströjor bekräftade att han har lämnat Blues i ett inlägg på sociala medier på söndagen och uttryckte sin tacksamhet till klubben för deras roll i hans utveckling.