ronaldo kläder Shrewsbury Towns vd Brian Caldwell

ronaldo kläder Shrewsbury Towns vd Brian Caldwell har slagit ut mot Jurgen Klopp och Liverpool och anklagar de röda för att ha brutit mot FA-cupens regler samtidigt som de kostar League One-klubben pengar i processen.

Liverpool och Shrewsbury möttes i FA-cupen i januari, där den lägre ligan kom bakifrån för att radera ett 2-0-underläge för att säkra oavgjort och, ännu viktigare, en repris på Anfield.

Men med Liverpools fokus på annat håll meddelade Klopp omedelbart att han och hans seniora spelare inte skulle ta del av den reprisen, utan tränaren under 23 år, Neil Critchley, som tog hand om en ungdomstrupp istället.

Artikeln fortsätter nedan
Redaktörens val Messi kan sätta långsamma PSG-start bakom sig med huvudrollen mot Real Madrid ”De kommer att se vilka vi är!” – Cancelo, Dias, Bernardo och Ederson återvänder till Benfica-Sporting-rivaliteten med Man City. En positionsbyte och chattar med Rangnick – Hur Sancho hittade sin form i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Kommer ex-Man City wonderkid bli ’den nya Sancho i Dortmund?
Klopp sa att han istället skulle använda den tiden för att ge sitt lag ett ordentligt vinteruppehåll, då Premier League för första gången har gått med på att ge klubbarna en kort paus.

Critchleys unga Reds slutade med fotbollskläder bebis en 1-0-vinst i den reprisen, även om Klopps a-lag fortsatte att falla mot Chelsea i nästa omgång.