messi tröja barn Sedan de återvände till handling

messi tröja barn Sedan de återvände till handling efter det senaste internationella uppehållet har Manchester United uppvaktat många rubriker angående deras spelstil, där 0-0-stoppet i Liverpool har följts av en föga övertygande 1-0-seger borta mot Benfica på onsdagen.

Jose Mourinho var dock på hausseartat humör efter Champions League-vinsten. ”[Vi har spelat] 12 matcher. Tio segrar, två oavgjorda, nio nollan. Vi är inte dåliga”, sa portugisen och på lördag har United chansen att öka den positiva starten när de besöker John Smith’s Stadium för första gången.

Frank O’Farrell var den sista United-bossen som tog en sida till Huddersfield redan 1971, och Mourinho hoppas kunna sätta ytterligare en buckla i Terriers tidiga optimism genom att samla på sig ytterligare tre poäng när de ser ut att fortsätta hänga i rocken -svansar av ligaledarna Manchester City.

Artikeln fortsätter nedan
Redaktörens val Messi kan sätta långsamma PSG-start bakom sig med huvudrollen mot Real Madrid ”De kommer att se vilka vi är!” – Cancelo, Dias, Bernardo och Ederson återvänder till Benfica-Sporting-rivaliteten med Man City. En positionsbyte och chattar med Rangnick – Hur Sancho hittade sin form i Man Utd Jamie fotbollströja junior Bynoe-Gittens: Kommer ex-Man City wonderkid bli ’den nya Sancho i Dortmund?