benzema tröja Managern har naturligtvis gjort misstag

benzema tröja Managern har naturligtvis gjort misstag – han gjorde dem i söndags, förvisso – men han har också lidit. Han förtjänar att få stöd såväl som ifrågasatt. Ingen ger mer, och ingen kunde ha gjort vad han har gjort för klubben de senaste fem åren.

Självklart måste han hitta svaren, och han får bra betalt för att göra just det. Han behöver kalibrera om sitt försvar och reparera sitt mittfält, återuppbygga spelarnas trasiga självförtroende och få dem att le igen. Pojke skulle det vara trevligt att se dem le igen.

Det finns fortfarande mycket att spela för, och saker och ting är aldrig riktigt så illa som de känns i efterdyningarna av ett nederlag. Det är alltså Liverpools utmaning, Klopps utmaning; att blockera ljudet och kraften genom smärtan. Femton ligamatcher och en Champions League-tilt. Stora möjligheter att förvandla en eländig kampanj till en lycklig, en framgångsrik sådan.

Tror inte det är möjligt? Mer lura dig. Han har förvandlat dem från tvivlare till troende tidigare, minns du?

Nu måste han göra det igen. Det kan vara Fotbollströjor till baby hans största utmaning hittills, men han kommer att njuta av det. Liverpools titelförhoppningar kan vara över, men deras säsong är det inte.