fotbollströja ronaldo Timingen för det var perfekt

fotbollströja ronaldo Timingen för det var perfekt. Jag tror att om det inte hände och vi slog Leicester, skulle den Leicester-prestationen ha hänt ett par veckor senare och vi skulle inte sitta där vi är nu. Tidpunkten var väldigt, väldigt lycklig. Spelarna tycker nog att det var en av de värsta dagarna vi haft som grupp men för mig var det nog den bästa.

”Vi hade ett möte cirka 45 minuter till en timme efter det för att prata om var vi var. Det var med spelarna. Det var mötet där vi alla kunde öppna upp och säga: ’Titta här är vi, vi har gjort försäsongen, vi är på den här nivån och jag vill ha dig här uppe, så hur ska vi nå dit?’ ”

”Alla är ansvariga för allt”-ideologin, vilket framgår av de kollektiva åtgärder som beskrivs ovan, är en kärnan under Jurgen Klopp på Melwood och flyter igenom Gerrards återspegling av hans ämbetstid hittills.

Efter att ha antagit en flytande roll på akademin i februari, har hans egen känsla av ansvarstagande förstärkts kraftigt sedan han efterträdde NeilCritchley vid rodret för U18. Inte oväntat det heller, som innan han återvände till Liverpool, bad klubblegenden Klopps råd om att byta från en man som definierade en generation till en som var fast besluten att forma den framtida generationen.

Tysken förklarade att det enda sättet Fotbollskläder till Barn att verkligen förstå, uppskatta och känna ledningens fulla funktion var att ha äganderätt till ett team.