real madrid tröja med eget namn Wilson var en

real madrid tröja med eget namn Wilson var en överraskningsstartare för Liverpool i deras Carabao Cup-nederlag mot Arsenal nyligen, hans första framträdande för klubben sedan 2017 och bara hans andra totalt, men han har redan utelämnats från de röda Champions League-trupplistan, och målet förstår att klubben kommer att överväga erbjudanden från mästerskapet innan fredagens deadline kl. 23.00.

Swanseaat denna scen verkar vara i pole position. Under ledning av Steve Cooper, en tidigare Liverpool-tränare i akademin, fick de kredit hos de röda för deras hantering av Rhian Brewster, som gjorde 11 mål på 22 matcher efter att ha flyttat till Liberty Stadium på lån förra säsongen.

Derby, som Wilson njöt av en iögonfallande period 2018-19, tros vara ytterligare en stark utmanare, medan Goal har fått veta att minst tre andra klubbar har uttryckt intresse för spelaren och hans representanter. Wilson å sin sida är sugen på idén att spela vanlig fotboll.

Liverpool har redan låtit mittfältaren Marko Grujic lämna, efter att ha misslyckats med att hitta en köpare till den serbiske mittfältaren. Grujic anslöt sig till Porto på lån förra veckan efter att en potentiell affär om att ansluta sig till Werder Bremen permanent föll igenom.

Det kan bli andra avgångar de närmaste dagarna. Försvararen Nat Phillips är efterlyst av en mängd Championship-klubbar, inklusive Nottingham Forest och Middlesbrough, medan Billiga Fotbollströjor för Barn Ben Woodburn kan flytta till League One, med både Charlton och Hull City angelägna.