arsenal tröja med tryck Medan Dyche är ovillig att

arsenal tröja med tryck Medan Dyche är ovillig att dras in i en debatt om Tarkowskis framtid, har hans tränarmotsvarighet i Liverpool inte gett någon indikation på att 26-åringen är i hans tankar.

Istället har Jurgen Klopp försökt slå sönder vad den anser vara ohjälpsamma rykten angående en möjlig flytt för att landa ytterligare en försvarare i januari.

Han sa till talkSPORT när han fick frågan om han hade för avsikt att gå in på vintermarknaden efter att ha sett Dejan Lovren gå med på en lång skadelista: ”Det enda landet som ställer en sådan fråga är England. Allt är sorterat med köpande spelare.

– Vi har fyra mittbackar. Tre, kanske, två och en halv är skadade så vi måste försöka komma igenom just nu.

”Vi behöver dem tillbaka men du kan inte köpa en femte centerhalva och säga att du spelar två veckor och efter det kommer de andra in.”

Liverpool verkar vara redo att klara sig när det kommer till defensiva alternativ, med lovande akademistjärnor som introduceras i gruppen.

Dyche kommer att hoppas att det Billiga Fotbollsdräkter Barn örblir ställningen på Merseyside, med Burnley som behöver alla sina värdefulla tillgångar för att börja leverera när de försöker ta sig undan en nedflyttningsstrid.