lewandowski tröja AFC Champions League 2017 går

lewandowski tröja AFC Champions League 2017 går in i sitt affärsslut med åttondelsfinalerna som börjar på måndag. Låt oss ta en närmare titt på vad de första sträckorna i den tvåbenta förkvartsfinalen i West Zone erbjuder oss:-

Esteghlal (IRN) v Al Ain (UAE)

Irans Esteghlal ställs mot ett starkt emiratiskt lag i Al Ain i sin åttondelsfinal på måndag. Esteghlal kvalificerade sig som tvåa i grupp A medan Al Ain nådde detta stadium genom att vinna grupp C direkt. Den första etappen kommer att hållas i Teheran när det iranska laget är redo att delta i sin första knockout-etapp sedan 2013.

Redaktörens val Messi kan sätta långsamma PSG-start bakom sig med huvudrollen mot Real Madrid ”De kommer att se vilka vi är!” – Cancelo, Dias, Bernardo och Ederson återvänder till Benfica-Sporting-rivaliteten med Man City. En positionsbyte och chattar med Rangnick – Hur Sancho hittade sin form i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Kommer ex-Man City wonderkid bli ’den nya Sancho i Dortmund?
Även om de slutade som tvåa i sin grupp, har Esteghlal varit tyst imponerande och kommer inte att vara lätta pushovers för Al Ain, som till stor del har åkt Omar Abdulrahmans briljans för att nå hit. Den offensiva mittfältaren kommer att behöva fjättras av Esteghlal om de hoppas få ett positivt resultat på måndag. Kaveh Rezaei, som har gjort tre mål hittills i turneringen, kommer att bli Esteghlals trumfkort.

Al Ain välkomnar tillbaka försvararna Billiga Fotbollskläder Barn Ismail Ahmed och Ahmed Barman från avstängning. Anfallaren Ali Ghorbani missar Esteghlal.