fotbollströja med eget namn Ex-Manchester United vänsterback

fotbollströja med eget namn Ex-Manchester United vänsterback Patrice Evra har avslöjat att det var ”tråkigt” att äta lunch hemma hos Cristiano Ronaldo.

Portugals tränare förklarar samtalet med arga Ronaldo

Den före detta franska landslagsmannen spelade tillsammans med Portugals kapten i Red Devils mellan 2006 och 2009, där paret delade ett speciellt band på och utanför planen.

Ronaldo är känd för sin hårda professionalism och har en strikt diet som han följer för att upprätthålla den hälsosamma livsstilen som har hjälpt honom att hålla sig på högsta nivå i många år.

När han nyligen pratade om hur det är att åka till United-forwardens hus för lunch, berättade Evra roligt att Ronaldos strävan efter att bli bäst innebär att en eftermiddagsmåltid kan förvandlas till ett träningspass.

”Cristiano, först och främst, som person och människa, är så generös, så trevlig och folk ser inte det ansiktet. Men han är en vinnare. Han är beroende”, sa han till talkSPORT.

”Till exempel, när vi hade träning klockan 10, var Cristiano redan där klockan 8. När vi hade tränat klart var han fortfarande på planen och tränade.

”När han bjöd mig på lunch… gå aldrig på lunch, för du kommer att ha en av de tråkigaste luncherna på Cristianos; det är sallad, vanlig kyckling och vatten. Det finns inte ens kolsyrat vatten.

”Efter det gick vi in ​​i trädgården, tränade lite, simmade, gick till bastun och vid ett tillfälle tittade jag på honom och sa: ’Bror, vi har precis avslutat ett träningspass, varför måste vi ett andra träningspass?'”

Efter några svåra första månader i United fortsatte Evra att neymar tröja etablera sig som en av de bästa vänsterbackarna som spelat för klubben, och gjorde 379 matcher och vann 14 troféer under sin tid på Old Trafford.