Fotbollskläder barn billigt I flera år nu har den gåtfulla figuren Cristiano

Fotbollskläder barn billigt I flera år nu har den gåtfulla figuren Cristiano Ronaldo dominerat fotbollssporten tillsammans med Barcelonas superstjärna, Lionel Messi. De två är målmaskiner, med 40, 50 mål per säsong som om det helt enkelt är normen. De flesta andra anfallare skulle betrakta det som deras största prestation någonsin, för dessa två är det i bästa fall en genomsnittlig kampanj. Ronaldo verkar som om han föddes för att sätta bollen i nätmaskorna, kanske ännu mer än sin rival.

Argentinaren fungerar mer som en playmaker, kanske påverkar processen mer, men om du behöver ett mål är Los Blancos-stjärnan mannen att gå till. Mer än ett mål är en match för Real Madrid all information du behöver veta och mycket av hans skicklighet i utvisningsbåset kan bero på tidigare Manchester Uniteds förstalagstränare, Rene Meulensteen. I ett tal till BBC 5 Live diskuterar holländaren sitt arbete med Ronaldo och de mål han använde för att sätta honom för att gå vidare som en målskytt. Ronaldo har alltid hyllat sin tid i Manchester då hans arbete med dem under Sir Alex Fergusons regim byggde in honom till den fotbollsman som han är idag. Även om 32-åringen hade svårt att förstå skotten. ”Jag förstår honom fortfarande inte! I början hade jag en översättare, en brasiliansk man, naturligtvis, i princip bara för honom”, sa han via Manchester Evening News. Den portugisiske forwarden vann sin första Ballon d’Or medan han var i den berömda röda tröjan och fortfarande idag, han stödjer de engelska jättarna från den spanska huvudstaden.

”Jag är en stor supporter av Manchester United – som jag har sagt många gånger, jag är väldigt bekväm i Real Madrid nu, jag känner mig glad… Men som folk vet gillar jag Manchester United, jag älskar den klubben, men [framtiden] , ingen vet. Men just nu mår jag bra och jag känner mig lycklig i Real Madrid.” Efter att ha kommit från Sporting Lissabon som nästan en prepubertär, orolig unge, lämnade Ronaldo norra England som en man och har haft den typ av karriär som få idrottsmän någonsin kommer att uppleva.

Red Devils-fansen ber fortfarande att han en dag kommer landslagströjor fotboll att återvända till klubben, även om han, nu när hans favoritlärare, Meulensteen, inte är där, kanske tänker två gånger.