fotbollskläder barn eget namn Från att ha blivit stämplad som en tveksam

fotbollskläder barn eget namn Från att ha blivit stämplad som en tveksam målvakt till att bli världens utan tvekan bästa, kan man säkert säga att David de Gea har haft en snabb uppgång i Manchester United. Det har gått sju år sedan spanjoren värvades av Sir Alex Ferguson från Atletico Madrid och under den tiden har han kommit Han kom som en mager 20-åring vars kit såg två storlekar för stor ut för honom och från början fanns det oro för hans målvaktsspel.

Ferdinand och Evra sa till honom: ”Detta är Manchester United. Vi accepterar bara det bästa.” Från det ögonblicket visste De Gea att han behövde förändras.

”Herregud”, sa De Gea till Daily Mail. ”Det var en brutal start. West Brom såg den här spanska ungen i mål. Så de gjorde det förnuftiga – de sköt höga, långa bollar och utmanade mig fysiskt.” Jag visste att jag var tvungen att ändra mig men jag behövde tid och erfarenhet. riktigt svårt – ett nytt land, ett omklädningsrum där jag inte kunde en själ och ett språk jag knappt kunde tala ett ord om.” Jag var riktigt ung. De flesta barn har precis börjat universitetet och jag var i ett omklädningsrum med människor som förväntade sig att vinna inte bara varje match utan varje match på träningen.

”Vi hade ett enormt erfaret försvar – ikoner som Rio Ferdinand, Nemanja Vidic och Patrice Evra.” Jag minns att Rio och Paddy sa till mig: ’OK, okej, du är ung, men det här är Manchester United. Vi accepterar bara det bästa.'”De Gea hade världens tyngd på sina axlar när han kom till United och precis när det verkade som om han inte var upp till utmaningen klev klubbens seniorspelare in. Och det är ett bra jobb de gjorde det, annars messi fotbollströja kan United ha sålt De Gea sommaren 2013 och missat en framtida världsmästare