Fotbollströjor barn med eget namn Hade de inte sparkat David Moyes

Fotbollströjor barn med eget namn Hade de inte sparkat David Moyes i april 2014, skulle Manchester United förmodligen ha värvat Toni Kroos bara ett par månader senare. ”Toni Kroos kom överens om att komma i sommar”, avslöjade Moyes själv, enligt Independent, i december 2016. ” Jag hade kommit överens med Toni själv och hans agent.” Kroos valde dock att inte gå med i United när Moyes fick sparken och ersattes av den tidigare Bayern München-huvudtränaren Louis van Gaal, som hade lämnat Allianz Arena under ett moln tre år tidigare.

”Jag förväntar mig att spela för Bayern München nästa säsong,” sa Kroos till Bild, enligt Guardian, då. ”Det fanns många spekulationer, men Manchester är och var inte ett problem. Vid denna tidpunkt är jag helt fokuserad på förberedelserna inför 2014 års fotbolls-VM.” Kroos spelade inte för Bayern efter att kampanjen 2013-14 hade avslutats. Istället slutförde den tekniskt begåvade mittfältaren en övergång till Real Madrid i juli 2014 för en avgift i storleksordningen 30 miljoner euro. Ferdinands tweet från 2014En dag innan värvningen tillkännagavs, postade den tidigare United-backen Rio Ferdinand en tweet som nu ser väldigt korrekt ut faktiskt.“Om Toni Kroos skriver på för Real Madrid kommer de att vinna ligan igen och minsta semifinaler i CL….honom tillsammans med Modric dock ?? #BallLenders.”Rio var angelägen om att påminna oss om vad han twittrade Ferdinand och uppmärksammade sina följare på sin tre år gamla tweet tidigare idag, och postade: ”2014 förutsägelse på twitter… @ToniKroos & @lm19official dominerar! #BallLenders”Ferdinand förutspådde korrekt att partnerskapet mellan Kroos och Modric skulle vara enormt effektivt och skulle öka Madrids chanser att vinna silver. Kroos och Modric har äntligen vunnit La Liga. Men både Kroos och Modric har precis fått tag på sin första La Liga vinnarnas medaljer. Madrid hade inte vunnit den spanska titeln sedan 2012 innan den här säsongen, men de har dominerat sedan Zinedine Zidane tog över i januari 2016.

Förutom att leverera ligatiteln har Zidane också blivit den juventus kläder första tränaren att framgångsrikt behålla Europacupen i sitt nuvarande format efter förra helgens övertygande 4-1-seger över Juventus i Cardiff.