Eduardo Hungaro Fotbollskläder barn billigt har visat att nyheter om Clarence Seedorf

Botafogos chef Eduardo Hungaro Fotbollskläder barn billigt har visat att nyheter om Clarence Seedorf bör avslöjas på fredag ​​och insisterade också på att nya spelare snart kommer att ansluta sig till Fogão.

Gazette Esportiva rapporterade citat från tidigare Botafogo U-20 tränare som också medgav att de ungdoms lagspelare han hade jobbat med är inte redo för första laget än.

”Om Seedorf talar styrelsen med honom och i fredags får du några nyheter. Jag är säker på att han kommer att komma med alla förutsättningar för att hjälpa Botafogo. Som huvudtränare måste jag tänka på alternativ under spel.

”Pojkarna som kom från ungdomsakademin är ännu inte färdiga men de förstärkningar som kommer kan hjälpa till med löpningens löptid. Dessa signeringar är obekräftade men så måste vi vänta. ”

Den 50-årige chefen bekräftade också Kylian Mbappe Tröja att han tänkte vila några av hans första lagspelare innan deras Copa Libertadores match mot Ecuadorian sidan Deportivo Quito.

”Min avsikt är att kärnteamet inte spelar det första spelet i säsongen. Vi vill göra detta lag spela minst ett spel innan men allt vi planerar är att se till att spelarna inte är överarbetade för den här matchen. ”

Hungaro kommer att hoppas att Seedorf passar för att bli utrustad för Libertadores fixtur i slutet av denna månad.