Billiga Fotbollströjor nBotafogos målvakt Jefferson satte

Billiga Fotbollströjor nBotafogos målvakt Jefferson satte sig ner för att prata om förra årets VM och vad han lärde sig av deras misslyckande.

Jefferson gav en intervju till Brasil Global Tour och citerades: ”Det var naturligtvis ledsen för alla. Men jag tror att vi kanske inte bara spelarna utan alla brasilianska människor skapade ett visst ansvar som vi var tvungna att vinna på alla kostnader, att vi måste vara mästare – folk väntade nästan på det. Men många starka team kom fram. Min lektion är det här exemplet: vi behöver inte lägga så mycket på oss själva, så mycket oro att vinna. stort ansvar, som vi inte var redo för. I Confederations Cup var det bara motsatsen, ingen pratade mycket om att vinna och vi slutade som mästare. Oavsett vad som händer kan vi inte skapa något som vi kanske inte är beredda att lägga upp med.”

Boca Juniors president Daniel Angelicihas tillkännagav hans planer att föra Juventus anfallare till klubben senast i juni 2016.

Arsenal tröja Barn billigt Argentina International startade sin karriär på La Bombonera innan han flyttade till Korintier 2004 och har aldrig varit blyg i sin önskan att återvända till klubben en dag. Angelici avslöjade att han håller kontakten med Tévez, som han förväntar sig att återvända till den argentinska klubben efter att hans Juventus-kontrakt löper ut 2016. Han sa: ”Vi korsar alltid vägar, Tévezcalls mig ofta och vi pratar. Han vill avsluta sin karriär hos Boca. Jag är övertygad om att han kommer att vara med när hans kontrakt med Juventus är uppe. Han gav mig hans ord att han kommer att återvända, men han kommer inte att bli vår nästa signering, eftersom han fortfarande är under kontrakt med Juventus. ”