Billiga Fotbollsdräkter Barn Ricardo Goulart avslutade

Billiga Fotbollsdräkter Barn Ricardo Goulart avslutade ett hat-trick för de försvarande kinesiska Super League-mästarna Guangzhou Evergrande i sin 6-1-radering av Shanghai Shenxin på söndagen.

Goulart öppnade poängen med en första halva straff och slog sedan i två andra mål på andra sikt som Guangzhou stannade inom en ledningsledare. Shandong Luneng kom bakifrån för att slå Henan Jianye 2-1, med sina två brasilianska strejkare Diego Tardelli och Aloísio som båda hittade nätet.

Real Madrid mittfältare Lucas Silva har bakat upp sin sida efter Porto-försvararen Danilo.

Antoine Griezmann Tröja Fullbacken förväntas förväntas avvika portugisisk fotboll i sommar, med Real Madrid trodde att leda loppet för försvararen. Lucas Silva har kastat sin vikt bakom Los Blancos strävan efter den 23-årige, som branding sin andra brasilianska en mycket bra spelare. Lucas sa: ”Han är en väldigt bra spelare, en högerback som gillar att få fram vem som också är bra i försvar, och hans undertecknande skulle vara bra för klubben.” Lucas flyttade till Santiago Bernabéu från Cruzeiro i januari och har imponerat under de tidiga stadierna av sin karriär i Spanien.