införa en Fotbollströjor Barn sådan klausul med låg utsläpp

Stefan de Vrij still har inte undertecknat sitt Lazio-kontrakt, med rapporter som hans agenter vill ha 20 procent av eventuella framtida överföringsavgifter.

Den holländska internationella är ute av kontrakt i slutet av säsongen, men vill inte lämna en gratis transfer efter att Biancocelesti stött honom genom sina knäproblem.

De Vrij vill därför skriva ett nytt kontrakt, men med en Billiga Fotbollströjor frisättningsklausul som tillåter honom att lämna på sommaren.

Men hittills har det inte blivit något meddelande om en ny affär, med sportdirektör Igli Tare som avslöjar ”problemet är med hans agentur”.

Nu rapporterar La Repubblica att De Vrijs företrädare vill ha 20 procent av klausulen om 25 miljoner euro om och när den aktiveras.

Med tanke på att Aquile redan var missnöjd med att införa en Fotbollströjor Barn sådan klausul med låg utsläpp, är de inte angelägna att komma överens om dessa villkor.

Därför rapporterar tidningen, fortsätter Inter att övervaka centrumbackens situation i hopp om att få honom till en gratis transfer under sommaren.