England utan att representera sitt land vid en fotbollströjor barn med tryck stor turnering

Torino har enligt uppgift talat för att underteckna West Bromwich Albion’s Kieran Gibbs men har avslagit ett bud från Nice för Mbaye Niang.

Enligt Gianluca Di Marzios hemsida har Torino riktat sig till fotbollströjor barn Gibbs för att ersätta andra vänsterback Antonio Barreca, som gick med i Monaco tidigare i månaden.

Coach Walter Mazzarri sägs vara en engelsman från sin tid som ansvarar för Premier League-sidan Watford.

Men medan Toro har diskuterat ett lån med möjlighet att köpa för 28-åringen, varnar Di Marzios lag ”det avgörande stötet” i de förhandlingar som fortfarande är utestående.

Gibbs startade sin karriär på Arsenal och gjorde över 200 utställningar till Gunners innan han gick med i West Brom förra sommaren.

Han har också 10 hattar för England utan att representera sitt land vid en fotbollströjor barn med tryck stor turnering, men kan lämna Baggies efter deras nedläggning till den andra nivån.

När det gäller Niang hävdar sajten att Nices erbjudande att ta ex-Milan framåt på ett torrt lån har blivit avvisat, bara två dagar efter att han antydde vid en återförening med Mario Balotelli i södra Frankrike.