Detaljer om Arsenals Tredjeställ 2018-19 säsong

För en månad sedan presenterade Arsenal Club lagets tredje tröja under 2018-19-säsongen. Denna Billiga Arsenal tröjor design hylder klassikerna och återskapar den berömda WM-formationen, uppfunnad av Arsenallegenden Herbert Chapman på 1930-talet. ”W” representerar den offensiva delen av WM-bildningen, som echo ”M” -grafik på klubbens borttröja.

Den moderna Vibey Bay Green är blandad i designen som en jersey bakgrund, med marinblå accenter. Även om detta är ett helt nytt försök för klubben. De klassiska varvorna och öglorna i vänster och höger ärmhylsa utgör jerseyhöjdpunkterna, medan bollbyxorna är utsmyckade med en marinblå ben i midjan och en gulgrön bakgrund med Viking Bay gröna strumpor omgivna av fyra marinblå ringar.

Fotbollströjor billigt drivs av evoKNIT, vilket förbättrar luftfuktighetsreglering och adaptiv kylning för att hjälpa spelare att bibehålla optimal kroppstemperatur på fältet. Tillsammans med den sömlösa splitsningsstrukturen hjälper dessa perfekt spelarna att åka på arenan och spela fritt och bryta igenom gränserna.