SKVALLER: NEYMAR TILL MAN UNITED, KLOPP TILL REAL MADRID

Berätta för dig, det har varit länge sedan söndagspapper gick ganska lika ballsy med deras överföring och ledarskaps rykten som de har idag.

Vi börjar med Star på söndagen, och en exklusiv från Paul Hetherington. Han skriver – förmodligen med ett rakt ansikte – att Manchester United kunde underteckna Neymar i sommar, genom att ge Paul Pogba och Anthony Martial till Paris Saint-Germain.

På ingen punkt i det verkar någon tyckt att Neymar kanske inte vill flytta till Manchester United, men låt det inte oroa dig. Mourinho sanktionerar ett drag som ser honom förlora två nyckelspelare plus 50 miljoner pund för brasilianen. Det är definitivt på.

Historien är så låg i detalj att det är roligt:

”Frankrikes internationella Pogba och Martial är kopplade till landets rikaste klubb.

”Och det skulle kunna ge United möjlighet att underteckna Neymar, 26, som inte verkar helt bosatt i Paris.

”En överenskommelse skulle se att United måste handla både Pogba och Martial – plus cirka 50 miljoner kronor för Neymar.”

Välkommen att följa vår blogg för att få mer nyheter om https://www.fotbollsfansbutik.com/.

Tungt för MFF – skada och tvingas jaga boll i Sundsvall: ”Inte så jäkla kul”

Något Malmö inte är vana vid är att tvingas jaga boll i allsvenskan, men i bortamötet mot Sundsvall blev detta ett faktum. ”Giffarna” visade ingen rädsla för svenska mästarna och trillade mycket boll.

0-0 stod sig till paus och Oscar Lewicki var inte nöjd när han träffade Cmore under halvtidsvilan.

– Det är svängigt och de har en del boll. De skapar inte jättemycket men de är skickliga. Vi kan bättre och framförallt behöver vi bli hårdare och mer aggressiva i vårt presspel. De får trilla mycket boll. Det är inte så jäkla kul.

Lewicki inledde matchen som mittback, men när stjärnmittfältaren Fouad Bachirou skadade sig och tvingades bryta i 28:e minuten byttes Behrang Safari in vilket gjorde att Lewicki flyttade upp som innermittfältare.

Välkommen att följa vår blogg för att få mer nyheter om billiga fotbollströjor.