AVSLÖJAR Jättevärvningen öppnar för att bryta med Bajen

Imad Khalili blev Hammarbys störste stjärna i comebacken när han togs hem från Mellanöstern i en fyramiljonersaffär. Stjärnan har emellertid inte lyckats i Bajen och är nu beredd att förhandla om sin framtid och en brytning i sommar.
– Det här är ingen situation som gynnar någon. Vi är beredda att sitta ner med Hammarby och diskutera en lösning, öppnar i dag hans agent Miro Jaganjac för FotbollDirekt.

För tre år sedan såldes han som allsvensk skytteligaledare till Al Shabab i Förenade Arabemiraten i en affär värd nära 5 miljoner kronor.
Men bara drygt ett år senare så kom Hammarby in i bilden och han gjorde allsvensk comeback och han gjorde det med en hausse både kring sitt eget – men även Hammarbys namn.

Men utan succé. I dag handlar det om tuffa år för stjärnan på Tele2 arena och inte under vare sig Nanne Bergstrand eller Jakob Michelsen har Khalili fått fotfäste.
Nye sportchefen Jesper Jansson som en gång tog honom till Helsingborg kommenterade nyligen Khalilis situation så här:
– Jag har sagt åt honom att steppa upp nu, sade han nyligen till Cmore.
– Vi får se om han blir kvar till sommaren.

LÄS: BORDE PAULSEN STÄNGAS AV?

Hans agent Miro Jaganjac öppnar nu i dag för att förhandla om stjärnans framtid och en brytning – och det kontrakt som gäller fram till i juli 2019. Enligt uppgifter till FotbollDirekt har han en av truppens högsta löner.
– Det är lite sorgligt att det blivit så här men ingen hade mer än Imad velat lyckas i Hammarby. Han tycker Hammarby är fantastiskt men i bland fungerar det helt enkelt inte och utan att det går att förklara, möter i dag hans agent Miro Jaganjac för FotbollDirekt.se.

– Vi är beredda att diskutera situationen med Hammarby och hitta en lösning som blir det bästa för både Imad och Hammarby, bekräftar Jaganjac och fortsätter:
– Nej, det finns absolut ingen schism mellan Imad och Michelsen. De har en jättebra relation, det fungerar helt enkelt inte för Imad, det är vad det handlar om.

– Nej, det var inga problem med Nanne heller. Det är bara att inse – och det har hänt andra bra fotbollspelare, idrottsmän, i bland stämmer det helt enkelt bara inte.

LÄS: HAMMARBY DE FEM NÄRMASTE ÅREN

Hur viktig är en lösning nu i sommar?
– Problemet är ju att han inte spelar och han är 29 år. Det är inte en bra situation för honom, och inte för Hammarby.

Kan du kommentera vilka klubbar som skulle kunna finnas i nuläget som alternativ?
– Nej, det vill jag inte. Det enda jag kan säga är att Imad inte kommer att gå som ett lån någonstans.

För detaljerad information, klicka här: billiga fotbollströjor